MAKKELIJKER IN SLAAP VALLEN...

Als je moeite hebt met inslapen kan dit (mede) veroorzaakt worden door het kunstlicht in je omgeving. De lampen in ons huis en het licht van onze beeldschermen bevatten blauw licht. Dit blauwe licht laat ons brein geloven dat het nog dag is en remt zodoende de aanmaak van ons 'nachthormoon' melatonine. Met als gevolg dat we moeilijker inslapen en minder diep slapen.

WAAROM 3M™ BLAUW LICHT BLOCKER

De 3M™ blauw licht blocker helpt je weer makkelijker inslapen door al het blauw licht te filteren tot 530 nm. Door deze bril uiterlijk een uur voor het slapengaan op te zetten, zul je gemakkelijker de slaap kunnen vatten. Maar de bril heeft meer te bieden zoals we dat van 3M™ als een topmerk mogen verwachten. Het is een bril uit de serie 3M™ veiligheidsbrillen met, naast een stoer zwart/bruin stijlvol montuur, randloze oranje lenzen die voorzien zijn van een Scotchgard™ condenswerende en krasbestendige coating. De bril sluit nauw aan aan het gezicht, zodat het blauw licht je ogen niet bereiken kan.

 
3M blauw licht filter bril

Redenen om de 3M™ blauw licht filter bril te proberen:
 • Filtert blauw licht tot 530 nm
 • Stoer stijlvol montuur
 • Randloze oranje lenzen
 • Scotchgard™ condenswerende en krasbestendige coating
 • Goede en comfortabele pasvorm door de 3M™ Pressure Diffusion Temple Technology
 • Glijdt niet af bij hoofdbewegingen
 • Zachte instelbare neuskussentjes
 • Brede flexibele brilveren
 • Zachte uiteindes van de brilveren voorkomt knellen
 • Gewicht slechts 19 gram
 • Gecertificeerd conform EN 166 (persoonlijke oogbescherming) en EN 170 (uv-beschermfilters)

Niet te gebruiken tijdens actieve deelname aan het verkeer

3M™ BLAUW LICHT FILTER BRIL PROBEREN

De 3M™ blauw licht filter bril biedt bovendien een goede en comfortabele pasvorm door de 3M™ Pressure Diffusion Temple Technology, die ervoor zorgt dat de veren van de veiligheidsbril zich automatisch aanpassen aan de hoofdgrootte van de drager. Dit voorkomt ook dat de bril door hoofdbewegingen van de neus afglijdt. De zachte instelbare neuskussentjes zorgen voor een nog persoonlijkere pasvorm. Door de brede flexibele brilveren bieden ze ook een goede zijbescherming, zodat het licht de ogen ook van de zijkanten niet bereiken kan. Daarnaast voorkomen de zachte uiteindes van de brilveren dat de bril gaat knellen. Naast alle comfort die de 3M™ bril biedt, heb je met een gewicht van slechts 19 gram er niet eens erg in dat je een bril draagt.
Wil je dat de 3M™ bril jouw slaap ook gaat verbeteren? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je €5,- korting bij de leverancier! Vraag de code hier aan...

van 24,95 naar 19,95

 

ONZE PARTNERS...

KORTINGSCODE OF VRAAG...

Heb je interesse in de 3M™ blauw licht filter bril? Wil je de kortingscode ontvangen? Heb je misschien ook nog een aanvullende vraag? Laat dan hier je gegevens achter!

Geen zorgen, je wordt niet door ons gespamd! Wij gebruiken jouw gegevens alleen om te kunnen inventariseren hoeveel interesse er is voor de 3M™ blauw licht filter bril, en om jou bij eventuele vragen te kunnen antwoorden.

verplicht in te vullen