ALS GELUIDEN JE SLAAP VERSTOREN ...

Wie wil er nu niet genieten van een goede en gezonde nachtrust! Onderzoek heeft uitgewezen dat bijna een derde van de bevolking wel eens slecht slaapt door geluidshinder. En niets is zo vervelend (en ongezond) als een verstoorde nachtrust.

WAAROM COOL-EARPLUGS

Cool-earplugs zijn je beste vriend als omgevingsgeluiden je uit je slaap houden. Een partner die snurkt, buren die een tuinfeestje houden of geluiden van het (lucht)verkeer buiten. De Cool-earplugs verlagen het geluidsvolume, zodat een luidruchtige omgeving je nachtrust niet langer verstoort.

 
Cool-earplugs dempen storende omgevingsgeluiden

Redenen om de Cool-earplugs te proberen:
  • Als omgevingsgeluiden je nachtrust verstoren
  • Omdat 1 setje naast slaap ook voor muziek, zwemmen, sport, reizen en werk toegepast kan worden
  • Ze nemen de vorm aan van de gehoorgang
  • De oordoppen dempen gemiddeld met 20dB of 25dB
  • Na gebruik kan de oordop onder de kraan gewassen worden of mee in de vaatwasser
  • Ze worden standaard geleverd in een klein en handig opbergdoosje
  • De prijs van de Cool-earplugs is gemiddeld genomen lager dan vergelijkbare oordoppen
  • De gebruikte kunststoffen zijn medisch toegelaten en de Cool-earplugs dragen een CE keurmerk
  • Cool-earplugs zijn getest en goedgekeurd volgens de Europesche Norm EN 352-2 2002, Notified body No. 0403
  • Made in Sweden

COOL-EARPLUGS PROBEREN

Door de speciale ovale vormgeving zijn de Cool-earplugs comfortabel om te dragen in de nacht. Ze bestaan uit een geluidsfilter van ABS met daaromheen een zeer hoogwaardig en duurzaam rubber dat hypoallergeen is zodat allergische reacties met de huid uitgesloten zijn. Bij het inbrengen in het oor nemen de Cool-earplugs door de lichaamstemperatuur de vorm aan van de gehoorgang. Daardoor merk je kort na het inbrengen van de Cool-earplugs al niet meer dat je ze gebruikt. Om ongestoord van een herstellende nacht te kunnen genieten!
Wil je de Cool-earplugs eens uitproberen? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je over jouw bestelling 15% korting! Een enkele set kost dan geen €9,95 maar €8,45. Voor een set van 3 maten betaal je dan geen €25,- meer, maar nog slechts €21,25. En dat inclusief verzending! Vraag de code hier aan...

15% korting

Foto Header: Freepik • user18526052

 

ONZE PARTNERS...

KORTINGSCODE OF VRAAG...

Heb je interesse in de Cool-earplugs? Wil je de kortingscode ontvangen? Heb je misschien ook nog een aanvullende vraag? Laat dan hier je gegevens achter!

Geen zorgen, je wordt niet door ons gespamd! Wij gebruiken jouw gegevens alleen om te kunnen inventariseren hoeveel interesse er is voor de Cool-earplugs, en om jou bij eventuele vragen te kunnen antwoorden.

verplicht in te vullen