BEDDENGOED VOOR EEN FIJNE SLAAPBELEVING...

Goed slapen is essentieel voor ons allemaal. Slaap is een beleving. Slaapomstandigheden en slaapcomfort zijn dan ook heel belangrijk. We moeten de optimale omstandigheden creëren voor onszelf waarin we het best kunnen slapen. Daar hoort beddengoed ook bij.

WAAROM SNURK BEDDENGOED

Beddengoed van SNURK maakt van slapen gaan een feestje. Want alle dekbedovertrekken zijn bedrukt met een originele, homemade fotoprint dat tot de verbeelding spreekt. Maar wat nog wel belangrijker is dat alle dekbedovertrekken van SNURK gemaakt worden van zachte 100% biologische katoen. Het is daardoor luchtdoorlatend en voelt koel en fris aan, ideaal in de zomer. Daarnaast is katoen sterk vochtregulerend, dit is fijn voor mensen die veel transpireren. Bovendien is het Oeko-Tex gecertificeerd. In 't kort: het is vrij van giftige substanties en wordt water besparend geproduceerd.

DUURZAMER, ZACHTER EN SOEPELER

SNURK gebruikt uitsluitend perkal en perkaline katoen, in wezen de luxere variant van katoen. SNURK-katoen is dan ook duurzamer, zachter en soepeler. Ook heeft SNURK een zeer zachte en warme flanel katoen in het beddengoed assortiment, echt een aanrader voor in de wintermaanden. Wie er één keer onder geslapen heeft, wil vaak niet anders meer: een SNURK-dekbedovertrek van 100% flanel katoen. Goed beddengoed dus, in de breedste zin van het woord.

MENS- EN PLANEETVRIENDELIJK

Want bij SNURK gaan ze net een stap verder. Ze bezoeken de fabrieken en naai ateliers in Portugal met regelmaat zelf en zien zo met eigen ogen dat de werkomstandigheden ter plekke in orde zijn. Omdat het katoen biologisch is en SNURK een zo mens- en planeetvriendelijk mogelijk merk wil zijn, is het beddengoed niet strijkvrij. De chemische behandeling die nodig is om een product een aantal wasbeurten strijkvrij te houden, vinden ze bij SNURK te belastend voor het milieu. De ervaring leert dat als je de SNURK hoezen na het wassen (en drogen) meteen even uithangt, het alleszins meevalt met de kreukels.

 

Redenen om SNURK beddengoed te proberen:
  • Zachte 100% biologische katoen
  • Uitsluitend perkal en perkaline katoen, daardoor duurzaam, zachter en soepeler
  • Luchtdoorlatend
  • Vochtregulerend
  • Koel en fris in de zomer
  • Voor in de winter zeer zachte, warme flanel katoen varianten
  • Oeko-Tex gecertifieerd: vrij van giftige substanties en water besparend geproduceerd
  • Ontworpen in Nederland
  • Geproduceerd in Portugal

MET KORTING SNURK BEDDENGOED PROBEREN

SNURK beddengoed is niet alleen heerlijk om zelf onder te slapen. Maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven, voor het hele gezin. Wil ook jij comfortabel slapen onder SNURK beddengoed? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je niet alleen 20% korting op het SNURK beddengoed, maar ook op (nacht-)kleding en accessoires! Vergeet daarom niet op deze pagina de kortingscode aan te vragen!

20% korting