KORTING SOMNOBLUE BRIL

Je kunt nu met korting Somnoblue bril aanschaffen, zodat 's avonds voor het slapen, blauw licht niet de aanmaak van het 'nachthormoon' melatonine verstoort. Kamerlicht en elektronicaverlichting bevatten namelijk blauw licht. Daar is je biologische klok gevoelig voor. Ook houdt het je brein iets te lang actief en alert.

WAAROM SOMNOBLUE BRIL

De blauw licht filterende brillen van Somnoblue kunnen je - zonder medicatie - helpen bij het (in)slapen. Door een Somnoblue-bril ongeveer een uur voor het slapen gaan te dragen, wordt de natuurlijke aanmaak van melatonine gestimuleerd. De bril verbetert de effectiviteit van jouw slaapritueel en draagt bij aan een gezonder slaap/waakritme. Het helpt je om sneller in een diepe slaap te vallen en meer uitgerust en fitter wakker te worden.

 
Beter inslapen met blauw licht filter bril

Redenen om de Somnoblue bril te proberen:
  • Filtert blauw licht tot 530 nm
  • Helpt bij (in)slapen
  • Stimuleert natuurlijke aanmaak van melatonine
  • Verbetert de effectiviteit van het slaapritueel
  • Draagt bij aan gezonder slaap/waakritme
  • Sneller in een diepe slaap vallen
  • Meer uitgerust en fitter wakker worden

Niet te gebruiken tijdens actieve deelname aan het verkeer

SOMNOBLUE PROBEREN

Ook met het gebruik van een Somnoblue bril, blijft het belangrijk om zo min mogelijk gebruik te maken van elektronica voor het slapen gaan. Het houdt de hersenen actief. Probeer ’s avonds te ontspannen, zoals het luisteren van muziek of het lezen van een boek. Naast de blootstelling aan kunstverlichting, zijn er veel andere factoren die uw slaappatroon beïnvloeden. Denk hierbij aan stress, bepaalde gedachten, verkeerde slaaproutines of depressies.

Somnoblue Fit-Over SB-F1

Fit-Over Brildragers SB-F1

Normale prijs €25,95

Somnoblue SB-1

SB-1

Normale prijs €27,95

Somnoblue SB-3-plus

SB-3-Plus

Normale prijs €49,95

Somnoblue Kinderbril - Junior SB-J-Plus

Junior SB-J Plus

Normale prijs €34,95

Wil jij ook sneller in een diepe slaap vallen en meer uitgerust en fitter wakker worden? Probeer dan één van de bovenstaande blauw licht filterende Somnoblue brillen eens uit! Dat is nu extra aantrekkelijk, want met onze kortingscode ontvang je op de site van Somnoblue 10% korting op de bovenstaande brillen! Vergeet daarom niet op deze pagina de kortingscode aan te vragen!