ONTSPANNING ALS BASIS VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Een spijkermat kan je helpen wanneer stress of pijnklachten een goede nacht in de weg staan. De spijkermat, ook wel bekend als acupressuur mat of fakirmat, zorgt ervoor dat er verschillende drukpunten in het lichaam geactiveerd worden. Door het gebruik van de spijkermat ervaar je al binnen enkele minuten ontspanning van je spieren, vermindering van pijnklachten en innerlijke rust. Waardoor je 's nachts beter slapen kunt.

WAAROM EEN BRELLAVIO SPIJKERMAT

In een Zweeds onderzoek, waarbij deelnemers drie weken lang dagelijks 15 minuten rust namen op een spijkermat, bleek dat de ergste pijnintensiteit bij spierspanningspijnen in de rug en/of nek aanzienlijk verminderden. De deelnemers aan het onderzoek waren erg enthousiast over de behandeling. Tijdens hun bezoeken aan de kliniek verklaarden ze spontaan dat ze zich energieker voelden, 's nachts beter sliepen en dat de spijkermat hen een beter gevoel had gegeven.
Het ongemak en de pijnprikkel die je ervaart zodra je op de spijkermat gaat liggen kunnen als trigger werken waardoor je met je aandacht in het hier en nu komt. Je bereikt er een staat van bewustzijn mee, waarin afleidende gedachten en ideeën over problemen afnemen en een gevoel van welzijn wordt bereikt.
Daarnaast kun je ook minder pijn ervaren door de betere doorbloeding die tot stand komt door te gaan liggen op de scherpe 'spijkers'. Als je lijdt aan chronische pijn kan een spijkermat bovendien een stressverlagend effect hebben. Zodra je de spijkermat gebruikt, ga je ervaren dat je enige mate van controle hebt over je pijn. Dit heeft positieve effecten op jouw bestaande pijnklachten en de slaapproblemen die hier een gevolg van kunnen zijn, je ervaart minder pijn en slaapt weer beter.

Vrouw zit op bed met BrellaVio Spijkermat

Redenen om met kortingscode spijkermat de BrellaVio te proberen:
 • Binnen enkele minuten ontspanning van je spieren
 • Bereiken van innerlijke rust
 • Beter slapen
 • Verschillende drukpunten in het lichaam worden geactiveerd
 • De doorbloeding wordt gestimuleerd
 • Bij (chronische) stress- of pijnklachten
 • Bij spierspanningspijnen in de rug en/of nek
 • In totaal meer dan 9702 unieke drukpunten
 • De vulling van de Eco spijkermat is van kokosnootvezel, waardoor de intensiteit hoger is
 • Handgemaakt in Europa
 • 30 dagen op proef
 • 2 jaar garantie

BRELLAVIO SPIJKERMAT PROBEREN

De prikkels die je ervaart wanneer je op de mat ligt kunnen ervoor zorgen dat jouw aandacht volledig naar jouw lichaam wordt getrokken. Hierdoor maak je onbewust jouw hoofd leeg en kom je in een diepere ontspanning terecht. Samen met het gevoel van warmte door de doorbloeding kan het voorkomen dat je in slaap valt. Daarom wordt de spijkermat voornamelijk gebruikt vlak voor het slapen in bed.

Gebruik de spijkermat zo’n 20 à 40 minuten voordat je gaat slapen, merk je dat je slaperig wordt leg dan de spijkermat aan de kant. Het kan voorkomen dat je op de mat in slaapt valt, dit is echter niet gebruikelijk. De doorbloeding zorgt ervoor dat de spieren warm worden en de afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd.
Wil je de BrellaVio Spijkermat ook eens uitproberen? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode spijkermat ontvang je 10% korting bij de leverancier! Vergeet daarom niet op deze pagina de kortingscode aan te vragen!