WAT HELPT TEGEN KOUDE VOETEN...

Kun jij niet in slaap komen omdat je last hebt van koude voeten? En krijg je het maar niet voor elkaar om ze te verwarmen? Dit komt vaak doordat de bloedcirculatie in je voeten niet optimaal is. Vernauwde bloedvaatjes voorkomen een goede doorbloeding en dus de aanvoer van warm bloed naar je voeten en tenen. Als je weer warme voeten wilt, is het dus belangrijk om de doorbloeding te verbeteren. Zilversokken kunnen daarbij heel goed helpen. Het zijn thermosokken, maar toch ook weer niet helemaal. Hoe het werkt? Lees gauw verder!

VERBETEREN VAN DE DOORBLOEDING

De zilversokken van Skafit werken tegen koude voeten, omdat ze de oorzaak aanpakken en niet alleen omdat ze een isolerende en warmte vasthoudende werking hebben (zoals thermosokken). Ze zijn zo effectief, omdat ze de doorbloeding daadwerkelijk verbeteren. Het zilvergaren versterkt het lichaamseigen magnetisch veld en geven kleine ladingen af die de haarvaatjes (kleine bloedvaten) activeren en 'openen'. Op deze manier zorgen ze er weer voor dat bloed beter kan circuleren. En dus helpen ze jouw koude voeten te verwarmen!

Last van koude handen? Dan zijn de Skafit zilverhandschoenen misschien ook wel iets voor jou...

MULTI-FUNCTIONEEL

Bovendien zijn de zilversokken bijzonder functioneel. Ze zijn ook zeer effectief tegen zweetvoeten, voetschimmel, eczeem maar ook ideaal bij koude voeten (Raynaud of wintervoeten). Dat komt door o.a. de antibacteriële- en warmte regulerende eigenschappen van het zilvergaren dat in de sokken is verwerkt.

 

Skafit Zilversokken

Redenen om de Skafit zilversokken te proberen:
  • Antibacteriële- en warmte regulerende eigenschappen van het zilvergaren
  • Multi-functioneel, niet alleen om beter te slapen, maar ook bij zweetvoeten, voetschimmel, eczeem en bij koude voeten (Raynaud of wintervoeten)
  • Zorgen voor een betere doorbloeding en daardoor warme voeten
  • Zilver heeft een antibacteriële werking, het doodt de bacteriën die irritatie veroorzaken
  • Het zilver in de sokken helpt door reflectie van lichaamswarmte (ver-infrarood) om de doorbloeding te verbeteren

SKAFIT SLAAPSOKKEN PROBEREN

Wil jij ook je slaap verbeteren met de Skafit Zilversokken? Bestel ze dan gauw via bol.com! Skafit zilversokken zijn natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven...

 

ONZE PARTNERS...