LICHTTHERAPIE TERWIJL JE AUTORIJDT...

Als je tenminste 20 minuten per dag in de auto onderweg bent, kun je volop genieten van de voordelen van een lichttherapie sessie zonder iets aan je dagelijkse routine te hoeven veranderen.

WAAROM LUMINETTE DRIVE

Wil je ongestoord je ochtendritueel kunnen uitvoeren en toch ook profiteren van de voordelen van lichttherapie, dan is de Luminette Drive vast ook iets voor jou! De Drive is een lichttherapieapparaat dat je kunt gebruiken tijdens het autorijden.

Ook kan de Drive je helpen om alert te blijven als je veel op de weg zit of 's nachts onderweg bent. Lichttherapie is namelijk bewezen net zo effectief te zijn als een kopje koffie om de alertheid te vergroten. Dit is vooral nuttig wanneer je lange (nacht-)ritten maakt. Natuurlijk is het het allerbelangrijkste om te zorgen dat je uitgerust achter het stuur kruipt. En is er maar één echte oplossing als je bemerkt dat je slaperig wordt achter het stuur. Stoppen! Een powernap en/of cafeïne kunnen je alertheid dan weer een boost geven, maar vooral in de nacht verdraagt je maag de koffie, cola of een energiedrank waarschijnlijk niet zo goed. Een goed alternatief is dan juist 20 minuten lichttherapie in een goed verlichte auto, nadat je eventueel ook een dutje hebt gedaan op een parkeerplaats.

Luminette Drive

Redenen om de Luminette Drive te proberen:
 • Gemak van lichttherapie zonder dagelijkse routine te moeten veranderen
 • Als je ten minste 20 minuten in de ochtend met de auto reist
 • Om alertheid te vergroten als je veel onderweg bent
 • Om wakker te blijven tijdens nachtritten
 • Eenvoudig magnetisch houdersysteem
 • Hoek en intensiteit te wijzigen voor een beter comfort
 • Blauw licht met lage intensiteit wijzigt het zicht bijna niet
 • Kan in de auto opgeladen worden
 • Geclassificeerd als apparaat veilig voor de ogen volgens CEI 62471
 • Door Luminette uitgestraalde licht is vrij van UV- en infraroodstralen
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
 • 100% Belgisch product

 

DE LUMINETTE DRIVE PROBEREN

De Luminette Drive is bevestigd aan de zonneklep en kan eenvoudig aan- en afgemonteerd worden dankzij een handig magnetisch houdersysteem. Voor een beter comfort kun je de hoek en de intensiteit van de Drive wijzigen. Dankzij de toepassing van blauw licht met een lage intensiteit boven de ooglijnen, wordt het zicht bijna niet gewijzigd. Een lichttherapie sessie duurt 20 min. De Drive knippert 3 keer en schakelt na 20 minuten gebruik automatisch uit. Je hoeft de Drive maar eenmaal per dag - bij voorkeur in de ochtend - te gebruiken en je kunt bij slaperigheid een sessie op een later tijdstip herhalen. Het boosting effect van de Drive is vrijwel meteen merkbaar. Na een paar sessies voel je de energie terugkomen en jouw stemming verbeteren. Als je de Drive gebruikt om een slaapfasestoornis te verhelpen, zullen de resultaten tussen de 10 en 15 dagen merkbaar worden. De Luminette Drive is geclassificeerd als een apparaat dat veilig is voor de ogen volgens de internationale norm CEI 62471. Bovendien is het door Luminette uitgestraalde licht vrij van UV- en infraroodstralen.
Wil je de Luminette Drive ook gaan gebruiken om lichttherapie in de auto te kunnen toepassen? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je €20,- korting wanneer je rechtstreeks bestelt bij Luminette! Vergeet daarom niet op deze pagina de kortingscode aan te vragen!