WIJ ZIJN ER VOOR JOU...

OVER TALJA

Na opgeleid te zijn aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) heeft Talja zich jaren bezig gehouden met het toepassen van haar kennis en ervaring op het snijvlak waar mens, arbeid en organisaties samenkomen. Zowel als re-integratiecoach in loondienst, maar sinds 1997 ook als zelfstandige bij de oprichting van Saraja Coaching.

In de loop van de tijd ging Talja zich door alle werkervaringen meer en meer realiseren hoe belangrijk slaap is. Niet alleen voor de werkende mens, maar voor ons mensen in onze totaliteit. Ze is slaap gaan zien als het fundament voor een gezond en gelukkig leven! Het is dan ook niet verwonderlijk dat het werk als slaapcoach sinds 2010 haar pijler is geworden en ze met volle inzet en betrokkenheid werkt aan de ontwikkeling en steeds verdere professionalisering van Saraja Slaapcursus.

OVER RICARDO

Daarbij is Ricardo, met zijn specifieke expertise op het gebied van procesoptimalisering en klantgerichtheid, steeds haar steun en toeverlaat, met een zeer belangrijk aandeel bij het ontwikkelen van het Landelijk Netwerk Saraja Slaapcursus. Bovendien heeft hij zich gespecialiseerd in slaaphulpmiddelen, die een ondersteuning kunnen zijn bij het verbeteren van de slaap.

LANDELIJK NETWERK EN METHODE

Saraja Slaapcursus werkt landelijk met zelfstandig gevestigde, ervaren en betrouwbare professionals. Zij zijn als slaapcoach/-trainer aangesloten bij Saraja Slaapcursus en opgeleid en gefaciliteerd om volgens de methodiek van Saraja Slaapcursus slaapcoaching te bieden, aan zowel particulieren als bij bedrijven. Een methode die uitgaat van de evidence based Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie (CGT-I). Een multicomponent-behandeling waarin technieken uit o.a. de positieve psychologie, mindfulness, ACT en RET gecombineerd worden met specifieke slaapgerelateerde interventies.

MISSIE

Bij Saraja Slaapcursus hebben ze een missie. Om een goede nachtrust op een laagdrempelige en persoonlijke manier voor iedereen dichterbij brengen. Ook binnen organisaties die zich bewust zijn geworden van het het belang van een goede slaap. Want een gezonde slaap verbetert de kwaliteit van leven, op alle levensgebieden!

PERSOONLIJK    BETROKKEN    PROFESSIONEEL    BETROUWBAAR

Talja Lambert slaapexpert Saraja Slaapcursus

Talja Lambert

Founder & Slaapexpert

❝ Invoelende, professionele coach. Maar denk daarbij niet aan een 'softie'. Talja is duidelijk in haar adviezen en coaching. Een topper!❞

Ricardo Lambert adviseur slaaphulpmiddelen

Ricardo Lambert

Adviseur Slaaphulpmiddelen

❝ Ricardo is een enthousiast en gedreven persoon, een nieuwsgierige professional, scherp met een goed gevoel voor humor!❞

WETEN WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN...?

Neem contact met ons op! We bespreken uiteraard graag persoonlijk met je, wat wij ook jou of jouw organisatie te bieden hebben...

verplicht in te vullen