SLAAPCOACHING MET OPTIMALE AANDACHT...

Personal slaapcoaching is echt iets voor jou, wanneer je persoonlijke aandacht voor jouw specifieke slaapproblemen wenst met een op jou persoonlijk afgestemd slaapprogramma. Want we zoomen dan in op jóuw problematiek rondom slaap.

WAAROM PERSONAL SLAAPCOACHING

Slecht slapen kan op zichzelf staan. Maar vaak is er een samenhang met bijvoorbeeld stressklachten of met problemen die in de privé- of werksfeer liggen. Bij Personal Slaap Coaching is er volop ruimte om af te stemmen op jouw individuele situatie en op jouw behoeften. Met als doel dat jij weer vat krijgt op je slaap. Waardoor je je opnieuw fit en vitaal gaat voelen. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en met hernieuwde veerkracht weer midden in het leven komt te staan!

HOE PERSONAL SLAAPCOACHING WERKT

Het traject start met een slaapconsult, waarmee geanalyseerd wordt waaruit je slaapproblematiek bestaat en waar bij jou de aandachtsgebieden liggen gelet op het verbeteren van je slaap en je vitaliteit. Op basis van de bevindingen uit deze analyse wordt een op jou afgestemd Beter Slapen Programma opgesteld met gerichte interventies.
Beter Slapen Programma & Beter Slapen Boek
Dit Beter Slapen Programma behandelt in verschillende modules de thema’s die in jouw specifieke geval aandacht verdienen. Zoals bijvoorbeeld de stress die je beleeft, piekeren en malende gedachtes en je slaapritme. De interventies die we daarbij gebruiken kunnen bestaan uit educatie, opdrachten en/of oefeningen. Je krijgt daarmee informatie over slaap en inzicht in je eigen slaapgedrag. Ook worden je tools aangereikt die je zelfstandig leert toepassen ter verbetering van je slaap en die je vitaler maken. Alle materialen worden opgenomen in je persoonlijke Beter Slapen Boek. Alle inzichten die je verkrijgt en de ervaringen die je tijdens het proces opdoet worden opgenomen in jouw persoonlijke Beter Slapen Plan.
Beter Slapen Plan
Dit Beter Slapen Plan is jouw houvast na afronding van het Personal Slaapcoachingstraject. Het stelt je in staat zelfstandig de bereikte slaapverbetering vast te houden of verder te optimaliseren. Het bestaat uit persoonlijke slaap- en leefstijladviezen die zijn opgesteld naar aanleiding van het slaapprogramma dat jij doorlopen hebt. Zodat je op eigen kracht hiermee verder kan. Maar helemaal los laten we je dan nog niet. Om er zeker van te zijn dat het je lukt het nieuw aangeleerde in de dagelijks praktijk te integreren, bieden we nazorg aan de hand van de Saraja Slaapcheck.
Slaapcheck
Er vinden namelijk standaard 3 nazorgmomenten plaats waarin met de Saraja Slaapcheck wordt nagegaan of je nog behoefte hebt aan nadere ondersteuning. Misschien heb je weer even een duwtje in de goede richting nodig.  Want we willen je maximaal uitrusten, zodat slaap voor jou weer iets vanzelfsprekends wordt.
Personal Slaap Coaching bestaat uit:
  • Slaapconsult
  • Persoonlijk slaapprogramma
  • Nazorg tot een half jaar na afronding

WAT HET KOST

Personal Slaap Coaching kan zowel op locatie als online gevolgd worden. De duur van een Personal Slaapcoachingstraject betreft maatwerk. Op basis van het slaapconsult stellen we een persoonlijk voorstel voor je op. Dit voorstel is overigens geheel vrijblijvend. Pas wanneer je akkoord bent met het voorstel zullen we het traject opstarten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Personal Slaap Coaching, voor jezelf of voor een medewerker? Of wil je je opgeven? Vul dan onderstaand formulier in.

INFO OF AANMELDEN
PERSONAL SLAAP COACHING...

Wil je meer weten over Personal Slaap Coaching? Of wil je jezelf of een medewerker aanmelden?
Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op!

verplicht in te vullen