Aanmelding Slaapconsult WZH

WAT GOED DAT OOK JIJ WILT DEELNEMEN AAN HET SLAAPCONSULT!

Als je je slaap verbeteren wilt is het allereerst belangrijk te onderzoeken wat de oorzaak is van jouw slaapprobleem. Bij Saraja Slaapcursus kennen we daarom het Slaapconsult als methode om d.m.v. de Slaap en Vitaliteit Test snel tot de kern van jouw slaapprobleem te kunnen komen. Met het slaapconsult krijg je inzicht in de mogelijke oorzaken van jouw slaapproblemen. Ook ontvang je een gericht advies over de mogelijkheden die er in jouw geval zijn om de slaap te verbeteren.

HOE WERKT HET

Het slaapconsult bestaat uit:

  • Online Slaap en Vitaliteit Test
  • Schriftelijk slaaprapport met persoonlijk slaapadvies
  • Nabespreking via WhatsApp-bellen, het feitelijke slaapconsult

Zodra jouw Slaap en Vitaliteit Test door ons ontvangen is, wordt de test niet computergestuurd gescoord, maar handmatig geanalyseerd. Je ontvangt hiervan binnen ca. 5 werkdagen per e-mail een rapport met jouw persoonlijk slaapadvies.

Dit rapport zal vervolgens op afspraak telefonisch via WhatsApp-bellen met je worden nabesproken, zodat je daarna weet welke stappen jij kunt zetten om je slaap te optimaliseren. Op basis waarvan jezelf dan een keuze kunt maken welke vervolgstappen je ook daadwerkelijk wilt gaan zetten.

In veel gevallen biedt het Slaapconsult voldoende handvatten om zelfstandig de slaap te kunnen verbeteren. Soms is ondersteuning gewenst d.m.v. slaapcoaching of een doorverwijzing wenselijk mochten er uit de test (ook) indicaties blijken voor medische oorzaken van de slaapklachten.

STAP 1 | JOUW AANMELDING

Dan is het de hoogste tijd om nu dan ook de eerste stap te zetten, namelijk vervolmaken van jouw aanmelding! Vul daarom zo hieronder alle gevraagde gegevens in.

LET OP!

Direct nadat je op de verzendknop hebt gedrukt krijg je een melding in je beeldscherm dat jouw aanmelding succesvol verzonden is en kun je starten met het maken van de Slaap en Vitaliteit Test. Is dit niet het geval, controleer dan even of je alle verplichte velden wel ingevuld hebt en verzend opnieuw. Zijn er problemen tijdens het invullen of bij de verzending, dan kun je via de chatfunctie contact met ons opnemen.

Talja Lambert is slaapexpert en co-founder van Saraja Slaapcursus
Hartelijke groeten,

Talja Lambert,
Slaapexpert Saraja Slaapcursus

Dan kun je nu starten met het invullen van het aanmeldformulier!