Slaapvragenlijst DLA Piper

DLA Piper is klant van Saraja Slaapcursus

Wat leuk dat ook jij op dinsdag 31 januari a.s. gaat deelnemen aan de workshop ‘Work Hard • Sleep Hard’ georganiseerd door jouw werkgever DLA Piper! Ik hoop dat we veel kunnen uitwisselen met elkaar, want ik zal je graag informatie, aandachtspunten en handvatten aanreiken voor het optimaliseren van de nachtrust. Zodat je jouw taken overdag uitgerust en goed gemutst kunt volbrengen. Om er zeker van te zijn dat ook jouw issues met slaap aan bod komen hebben wij een korte vragenlijst samengesteld. Het invullen kost slechts enkele minuten.

HOE WERKT HET

Beantwoord de hiernavolgende vragen met [ja] of [nee] en vul overige gevraagde gegevens in. Als iets niet op jou van toepassing is kun je [nee] aanvinken. Aan het eind van de vragenlijst is er ruimte om eventuele specifieke vragen die jij hebt rondom slaap aan te reiken.

LET OP!

Direct nadat je op de verzendknop hebt gedrukt krijg je een melding in je beeldscherm dat jouw vragenlijst succesvol verzonden is. Zo niet, controleer dan even of je alle verplichte velden wel ingevuld hebt en verzend opnieuw. Zijn er problemen tijdens het invullen of bij de verzending, dan kun je via de chatfunctie contact met ons opnemen.

 

Ik doe mijn best ook jouw vragen met betrekking tot slaap aan bod te laten komen tijdens de workshop die op de locatie van DLA Piper aan de Amstelveenseweg 638 in Amsterdam zal plaatsvinden. De workshop start om 12.30 uur, kom op tijd! Eindtijd is 14.30 uur, maar ruim eventueel een kwartiertje extra in voor eventuele aanvullende vragen die ik na afloop nog graag wil beantwoorden.

 

Graag tot 31 januari!

Saraja Slaapcoach Ilonka Terlouw

Hartelijke groeten,
Ilonka Terlouw

Dan kun je nu met de vragenlijst beginnen!