Slaapvragenlijst Reinier de Graaf Gasthuis

Reinier de Graaf Gasthuis is klant van Saraja Slaapcursus

Wat leuk dat ook jij op dinsdag 24 januari a.s. gaat deelnemen aan het seminar 'Slaap je fit', speciaal voor jou als VIP georganiseerd door het Reinier de Graaf Gasthuis! Ik hoop dat we veel kunnen uitwisselen met elkaar, want ik zal je graag van tips en tools voorzien voor het optimaliseren van de nachtrust, zodat je jouw taken overdag uitgerust en goed gemutst kunt volbrengen. Om er zeker van te zijn dat ook jouw issues met slaap aan bod komen hebben wij een korte vragenlijst samengesteld. Het invullen kost slechts enkele minuten.

HOE WERKT HET

Beantwoord de hiernavolgende vragen met [ja] of [nee] en vul overige gevraagde gegevens in. Als iets niet op jou van toepassing is kun je [nee] aanvinken. Aan het eind van de vragenlijst is er ruimte om eventuele specifieke vragen die jij hebt rondom slaap aan te reiken.

LET OP!

Direct nadat je op de verzendknop hebt gedrukt krijg je een melding in je beeldscherm dat jouw vragenlijst succesvol verzonden is. Zo niet, controleer dan even of je alle verplichte velden wel ingevuld hebt en verzend opnieuw. Zijn er problemen tijdens het invullen of bij de verzending, dan kun je via de chatfunctie contact met ons opnemen.

 

Ik doe mijn best ook jouw vragen met betrekking tot slaap aan bod te laten komen tijdens het seminar 'Slaap je fit', dat aan de locatie van het Reinier de Graaf Gasthuis aan de Reinier de Graafweg 9 in Delft zal plaatsvinden. Het seminar wordt om 14.00 uur geopend door HR-Manager Ramses van Rijn, dus kom op tijd! Na afloop van het seminar om 15.15 uur is er overigens nog kort gelegenheid tot het stellen van aanvullende vragen, plan daarom misschien een kwartiertje extra in.

 

Graag tot 24 januari!

Saraja Slaapcursus Slaapcoach - Marc de Walle

Hartelijke groeten,
Marc de Walle

Dan kun je nu met de vragenlijst beginnen!