Vragenlijst Seminar/Workshop

Wat leuk dat ook jij op maandag 17 juni a.s. gaat deelnemen aan de workshop 'Work Hard • Sleep Hard'! Ik hoop dat we veel kunnen uitwisselen met elkaar, want ik zal je graag van tips en trics voorzien voor het optimaliseren van de nachtrust, zodat je jouw taken overdag uitgerust en goed gemutst kunt volbrengen. Om er zeker van te zijn dat ook jouw issues met slaap aan bod komen hebben wij een korte vragenlijst samengesteld. Het invullen kost slechts enkele minuten.

HOE WERKT HET

Beantwoord de hiernavolgende vragen met [ja] of [nee] en vul overige gevraagde gegevens in. Als iets niet op jou van toepassing is kun je [nee] aanvinken. Aan het eind van de vragenlijst is er ruimte om eventuele specifieke vragen die jij hebt rondom slaap aan te reiken.

LET OP!

Direct nadat je op de verzendknop hebt gedrukt krijg je een melding in je beeldscherm dat jouw vragenlijst succesvol verzonden is. Zo niet, controleer dan even of je alle verplichte velden wel ingevuld hebt en verzend opnieuw. Zijn er problemen tijdens het invullen of bij de verzending, dan kun je via de chatfunctie contact met ons opnemen.

 

Ik doe mijn best ook jouw vragen met betrekking tot slaap aan bod te laten komen tijdens de workshop 'Work Hard • Sleep Hard' die zal plaatsvinden op de locatie Sammersbrug, Lichtenbergweg 150 in Den Haag. De workshop start om 13.30 uur (eindtijd 16.00 uur), dus kom op tijd! 

 

Graag tot 17 juni!

Saraja Slaapcoach Ilonka Terlouw

Hartelijke groeten,
Ilonka Terlouw

Dan kun je nu met de vragenlijst beginnen!