HOE JIJ JE SLAAP VERBETEREN KUNT...

Er zijn verschillende factoren aan te wijzen waardoor je slaap verstoord kan raken. Slaapproblemen kunnen tot één van de eerste signalen behoren dat de mate van (werk)stress ongezonde porties heeft aangenomen. Wanneer je dit niet oppakt, kan chronische overbelasting leiden tot uitval. Wees een burnout voor, doorbreek de vicieuze cirkel. Maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn voor je slapeloosheid.

WAAROM EEN SLAAPCONSULT

Als je je slaap verbeteren wilt is het allereerst belangrijk te onderzoeken wat de oorzaak is van je slapeloosheid. Bij Saraja Slaapcursus kennen we daarom het slaapconsult. Met het slaapconsult krijg je een beeld van de mogelijke oorzaken van jouw slaapproblemen. Ook ontvang je een gericht advies over de mogelijkheden die er in jouw geval zijn om de slaap te verbeteren.
Wij krijgen vaak vragen van mensen die al bekend zijn met veel informatie en adviezen om de slaap te verbeteren. Maar voor de meeste mensen is nu juist het omzetten van alle kennis naar de praktijk het probleem. Juist daarom zullen we er in het slaapconsult dan dus vooral op gericht zijn om concrete tools aan te reiken, zodat je leert wat juist jij kunt gaan doen om de slaap ook daadwerkelijk (zelfstandig) te verbeteren.

HOE HET WERKT

Slaap en Vitaliteit Test en Slaaprapport

De eerste stap is het maken van onze online Slaap en Vitaliteit Test. Zodra wij jouw testgegevens ontvangen hebben, maken wij vervolgens binnen ca. 5 werkdagen een schriftelijk rapport op met eerste persoonlijke slaapadviezen. De test wordt overigens niet computergestuurd gescoord, maar echt nog handmatig geanalyseerd. Op die manier kunnen wij je voorzien van een rapport met een persoonlijk slaapadvies.

Slaapconsult

Jij ontvangt dit slaaprapport met de eerste persoonlijke slaapadviezen per e-mail van ons. Vervolgens zal het rapport op afspraak telefonisch of per videogesprek met je worden nabesproken in het feitelijke slaapconsult. We zullen er dan vooral op gericht zijn om jou tools aan te reiken, waarmee jij alle vergaarde kennis kunt gaan omzetten in de praktijk. Om jou persoonlijke handvatten aan te reiken zodat je weet wat jij concreet kunt doen om je slaap ook daadwerkelijk (zelfstandig) te verbeteren.

Follow-up

In veel gevallen biedt het slaapconsult voldoende handvatten om zelfstandig de slaap te kunnen verbeteren. Je gaat dan ook eerst zelf met de aangereikte adviezen aan de slag. Na een maand vindt er een follow-up moment plaats om te evalueren hoe het gaat en welke aanvullende adviezen wij je nog kunnen geven. Soms is ondersteuning gewenst d.m.v. slaapcoaching. Ook dat kunnen wij bij Saraja Slaapcursus bieden, zowel face-to-face als online. Mochten er uit de test (ook) indicaties blijken voor medische oorzaken van de slaapklachten, zullen wij je doorverwijzen voor (gecombineerde) klinische behandeling van de slaapproblematiek. Saraja Slaapcursus werkt hiervoor samen met diverse partners.
Het slaapconsult bestaat uit:
  • Slaap en Vitaliteit Test
  • Schriftelijk slaaprapport met slaapadvies
  • Persoonlijke nabespreking, het feitelijke slaapconsult
  • Follow-up
In het slaapconsult wordt gescreend:
  • Waaruit je slaapprobleem bestaat
  • Welke gevolgen je ervaart in het functioneren overdag
  • Hoe het staat met de lichamelijke, mentale en emotionele balans in je leven
  • Of er mogelijk medische oorzaken zijn
  • Of er aandachtspunten zijn in de leefstijl

WAT HET KOST

De prijs van het Online Slaapconsult bedraagt €69,-.
Deelname aan het Online Slaapconsult is overigens geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.
Je kunt je opgeven voor het slaapconsult met het onderstaande aanmeldformulier. Nadat je jouw aanmelding hebt verzonden verschijnt in je scherm de betaalfunctie. Betaling van het slaapconsult kun je op deze manier snel en eenvoudig voldoen via IDEAL. Zodra de betaling bij ons binnen is sturen we je per e-mail de factuur en de inlogcode voor het maken van de Slaap en Vitaliteit Test.

Foto Header: Freepik

AANMELDEN SLAAPCONSULT...

Wil ook jij gebruik maken van het slaapconsult? Meld je dan nu aan!

verplicht in te vullen