Foto: Freepik • wayhomestudio

SOMS HEB JE EXTRA HULP NODIG...

Soms is slaapcoaching alleen onvoldoende om jouw slaapklachten, vermoeidheid en verminderd functioneren overdag op te lossen. In dat geval kan de oplossing (ook) te vinden zijn in slaaphulpmiddelen. Wij werken zodoende samen met een aantal aansprekende partners. Met producten die een goede slaap kunnen ondersteunen. Hulpmiddelen die wij ook zelf getest hebben en waarvan wij de positieve bijdrage aan het weer beter kunnen slapen zelf ervaren hebben. Bezoekers van onze website krijgen bovendien een aantrekkelijke korting!

NOSETUBES

NoseTubes geven merkbaar meer lucht tijdens het slapen. Hierdoor kunnen veel voorkomende klachten zoals vaak wakker worden in de nacht en snurken sterk verminderd worden. Waardoor je 's ochtends veel uitgeruster wakker wordt.

COOL-EARPLUGS

Omgevingsgeluiden zoals een snurkende partner, het verkeer of luidruchtige buren kunnen je tot grote ergernis uit je slaap houden. De Cool-earplugs, met zijn unieke pasvorm, dempen storende geluiden waardoor slapen weer makkelijker wordt.

KALM VERZWARINGSDEKEN

De Kalm deken is een verzwaringsdeken. Dat is, eenvoudig gezegd, een verzwaarde deken. De deken is 3 tot 5 keer zo zwaar als een normaal dekbed en drukt licht op je lichaam. Deze druk zorgt voor een geborgen en veilig gevoel, wat slaap bevordert en stress vermindert.

SOMNOBLUE BRIL

's Avonds voor het slapen verstoort blauw kunstlicht de aanmaak van het 'nachthormoon' melatonine. De blauw licht filterende Somnoblue-bril helpt je bij het (in)slapen. Het draagt bij aan een gezonder slaap-/waakritme. Waardoor je meer uitgerust en fitter wakker wordt.

LICHTTHERAPIE LAMP

...24 september 2020 meer info...

ADEM INSLAAPHULP

...24 september 2020 meer info...

MUZIEK INSLAAPHULP

...24 september 2020 meer info...

ANTI-SNURKBAND

...24 september 2020 meer info...

 

ONZE PARTNERS...

INFO AANVRAGEN SLAAPHULPMIDDELEN...

Een vraag over (één van) de slaaphulpmiddelen? Stel 'm hier, dan gaan wij deze beantwoorden!

verplicht in te vullen