SLAPEN BEGINT BIJ GOEDE SLAAPHOUDING...

Aan het eind van de dag is de beste slaaphouding voor jou degene die je de meest rustgevende nachtrust geeft. Dit is nog altijd een individueel gegeven op basis van persoonlijk comfort. Een millet slaapkussen kan bijdragen aan een natuurlijke, comfortabele en gezonde slaaphouding. Zo kan het helpen om fit en vol energie aan een nieuwe dag te beginnen.

WAAROM EEN MILLET HOOFDKUSSEN

Het gebruik van milletkussens is niet nieuw. Al eeuwenlang slapen mensen hier en in het midden van Europa op een millet hoofdkussen. Millet is een zogenaamd pseudograan en is te vergelijken met quinoa. Naast het feit dat je het kan eten, zijn de milletdoppen te gebruiken als natuurlijke vulling van jouw kussen. De verschillende eigenschappen van millet hebben een positief effect op de nachtrust. Om te beginnen is het een natuurlijk product en maakt het daarmee een verschil met synthetische oplossingen.
Uit onderzoek is gebleken dat voor een goede slaapkwaliteit een goede nekondersteuning van belang is zodat een juiste nekwervel kromming behouden wordt. Omdat de milletdoppen in het kussen zich eenvoudig naar jouw lichaam aanpassen, zorgt het milletkussen voor minder spanning rondom nekwerkvels en schouders, waardoor het gehele lichaam beter kan ontspannen. Het kussen is daarmee ook ideaal voor mensen met nek- en schouderklachten.
Een ander cruciaal kenmerk van een geschikt kussen is er een die de temperatuur van het hoofd verlaagt. Onderzoek heeft aangetoond dat een kussen dat helpt de temperatuur van het hoofd te verlagen, ook de lichaamstemperatuur kan verlagen en de hartslag kan vertragen. Met een koel kussen is het sympathische zenuwstelsel minder actief wat het inslapen vergemakkelijkt en wat bijdraagt aan een diepe slaap. Omdat de milletdoppen een absorberende en luchtige werking hebben, kun je - ook in de zomer - genieten van een koel hoofdkussen dat zorgt voor een betere slaapkwaliteit.

 

 
Lagripro Millet Slaapkussen

Redenen om het millet slaapkussen te proberen:
  • Het milletkussen is zeer flexibel en past zich volledig aan de vorm van hoofd en nek aan. Het resultaat is een optimale ondersteuning in elke lighouding.
  • Het zorgt voor een juiste ondersteuning van de nekwervels.
  • Het laat de lucht optimaal circuleren, waardoor het kussen koeler aanvoelt.
  • De vulling met de milletdoppen zorgt ervoor dat het opgenomen vocht snel aan de omliggende ruimte wordt afgegeven.
  • Ademend en hygiënisch doordat millet zelf ‘ademt’ en lucht kan circuleren tussen de doppen
  • Aangenaam droog omdat transpiratievocht in de nacht wordt geabsorbeerd en overdag weer verdampt
  • Hoes van 100% katoen
  • 100% natuurlijk omdat vulling alleen bestaat uit zuivere en zorgvuldig gereinigde millet
  • Het milletkussen is wasbaar

LAGRIPRO MILLETKUSSEN PROBEREN

In het begin zal het gebruik van een milletkussen even wennen zijn. Je lichaam is een bepaalde houding van hoofd en nek gewend, ook al was die houding niet optimaal. Maar je zult al snel het juiste slaapcomfort vinden, en hiermee ook een betere slaaphouding creëren. Daarvoor maak je met je vuist een kuiltje in het kussen. Laat dan je hoofd op het kussen rusten. Beweeg je hoofd zachtjes heen en weer, zodat het millet zich aanpast aan jouw houding. Op die manier gaat het millet vanzelf op de plaats zitten waar jij ondersteuning nodig hebt. Ook de ruimte tussen je hoofd en de schouders moet voldoende ondersteuning krijgen.
Als je jouw milletkussen wilt bijvullen met verse milletdoppen kun je dat met de navullingen makkelijk zelf doen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om jouw milletkussen wat leger te maken, zodat je de dikte van het hoofdkussen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Het beste kun je een eigen kussensloop om het milletkussen gebruiken omdat je deze eenvoudig kunt wassen. Wanneer je het kussen zelf wilt wassen, moeten de milletdoppen er wel uitgehaald worden. De milletdoppen mogen namelijk niet nat worden!
Wil ook jij met het milletkussen jouw slaaphouding verbeteren? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je niet alleen 10% korting bij Lagripro op het milletkussen, maar ook op de navulling (normale prijs €25,-). Vraag de code hier aan...

van 50,35 voor 45,31

 

ONZE PARTNERS...

KORTINGSCODE OF VRAAG...

Heb je interesse in een millet slaapkussen? Wil je de kortingscode ontvangen? Heb je misschien ook nog een aanvullende vraag? Laat dan hier je gegevens achter!

verplicht in te vullen