WARME VOETEN BEVORDEREN HET SLAPEN...

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat het verwarmen van de voeten met behulp van slaapsokken positieve effecten heeft op de slaapkwaliteit. Door bedsokken te dragen vallen we sneller in slaap, slapen we langer door en worden we minder vaak wakker tijdens de nacht.

WAAROM SOXS SLAAPSOKKEN

In de nacht hebben we minder warmte nodig. Waarschijnlijk is onze warmtehuishouding door evolutie dusdanig gereguleerd dat we onze lichaamstemperatuur ’s nachts iets laten zakken om zo efficiënter met energiereserves om te gaan. Bij een lagere temperatuur verlopen alle lichaamsfuncties iets trager. Om in slaap te kunnen vallen is het dus van belang dat ons lichaam warmte afstaat aan de omgeving.
Een goede doorbloeding van de huid helpt om in slaap te vallen, vooral als de doorbloeding van de handen en voeten toeneemt voor het slapen gaan. Door het dragen van bedsokken gaat de temperatuur van de voeten omhoog. Het zorgt voor verwijding van de bloedvaten, waardoor je lichaam warmte makkelijker af kan geven aan de omgeving. Hierdoor koelt je lichaam af, gaat de kerntemperatuur omlaag. 
Slaapsokken helpen je bovendien te ontspannen, waardoor je beter doorslaapt. De warme huid wordt in je hersenen opgevat als slaapverwekkend, terwijl een koele huid gelijkstaat aan het bevorderen van het wakker worden. Bedsokken zorgen ervoor dat je voeten warm blijven, waardoor er een constant signaal naar de hersenen gaat dat het veilig is om te slapen.
Er zijn wel een aantal punten waar je op moet letten en waar bedsokken dan ook aan moeten voldoen. Zo mogen de slaapsokken niet te strak zitten en dus zeker geen strakke boord hebben. Dit kan namelijk de bloedcirculatie afknellen. Ook zijn té warme sokken geen aanrader, omdat de voeten dan de hitte niet kwijt kunnen, nodig voor de inwendige afkoeling van het lichaam. Synthetische sokken zijn daarom ook niet zo geschikt. De speciale slaapsokken van Soxs houden je voeten warm zonder te knellen en zonder te zweten. Door een combinatie van traditioneel schapenwol en moderne technologie heeft Soxs bovendien een wollen sok ontwikkeld die niet kriebelt!

 

Bedsokken van Soxs

Redenen om de Soxs slaapsokken te proberen:
  • Onderzoeken hebben effect van slaapsokken op slaapkwantiteit en -kwaliteit aangetoond
  • Je valt makkelijker in slaap
  • Je slaapt beter door
  • Je slaapt langer
  • Gemaakt van 60% Nieuw-Zeelands schapenwol en 40% elastische polyamide
  • 100% wol van de hoogste kwaliteit
  • Ze houden je voeten warm zonder te gaan zweten
  • Ze knellen niet
  • Op ecologisch verantwoorde manier gemaakt
  • 100% anti-prikgarantie, een wollen sok die niet kriebelt!

SOXS SLAAPSOKKEN PROBEREN

Soxs kent schapenwollen slaapsokken voor dames en voor heren. Ze zijn lekker zacht en aangenaam warm. Daarnaast kriebelt en jeukt de wol van SOXS dus niet, waardoor jij kan genieten van een ongestoorde nachtrust. De bedsokken zitten minder strak, waardoor de bloedcirculatie niet belemmerd wordt tijdens de slaap en jouw voeten gedurende de gehele nacht op temperatuur blijven. Hierdoor blijft jouw lichaam ontspannen. Doordat de wol de warmte reguleert blijven jouw voeten de gehele nacht comfortabel warm en kan jij genieten van een diepe nachtrust. En daar wordt iedereen gelukkiger van!
Bovendien zijn de Soxs ook ontzettend leuk om cadeau te geven. Want het is een ware beleving om de slaapsokken van Soxs uit te pakken. Echt een cadeau waar je warm van wordt.
Wil jij ook je slaap verbeteren met de Soxs slaapsokken? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je niet alleen 10% korting bij Soxs op de bedsokken, maar op het gehele assortiment. Vraag de code hier aan...

korting van 25,95 voor 23,36

 

ONZE PARTNERS...

KORTINGSCODE OF VRAAG...

Heb je interesse in de Soxs Slaapsokken? Wil je de kortingscode ontvangen? Heb je misschien ook nog een aanvullende vraag? Laat dan hier je gegevens achter!

Geen zorgen, je wordt niet door ons gespamd! Wij gebruiken jouw gegevens alleen om te kunnen inventariseren hoeveel interesse er is voor de Soxs Slaapsokken, en om jou bij eventuele vragen te kunnen antwoorden.

verplicht in te vullen