WAAROM WIJ SPONSOR ZIJN...

Als Saraja Slaapcursus weten wij hoe belangrijk slaap is om vitaal te kunnen leven en topprestaties neer te kunnen zetten. Om je met toewijding te kunnen geven is veel energie nodig, moet je je fit en vitaal voelen. Wij herkennen ons daarom in de bevlogenheid van Thomas van Ophem, Fayth Bakker en de WellHalo Foundation. Mensen met een missie, net als wij. Iets dat wij daarom van harte ondersteunen!

Thomas van Ophem

In 2017 behaalde Thomas het Nederlands record van 80,70 meter! Op dit moment richt hij zich op het NK en het EK. Saraja Slaapcursus steunt Thomas de komende tijd op weg hiernaar toe! Want topsport en een kwalitatieve nachtrust zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, een goede slaap bevordert de sportprestaties. Ook voor (jonge) topsporters is daarom kennis van de impact van slaap van belang om de persoonlijke ambities in de topsport waar te kunnen maken. Thomas is daarin een voorbeeld. Ook om meer jonge talenten te inspireren om te gaan speerwerpen of te gaan sporten in het algemeen. Dit ondersteunen wij van harte!

WellHalo Foundation

Gambia is een prachtig vakantieland en zo zullen velen Gambia kennen. Maar het leven in Oost Gambia is minder rooskleurig dan in het westen van het land. Verouderde slechte en verontreinigde watervoorzieningen zorgen voor ziekte in de dorpen. Dit was in 2013 voor Loes Koenen aanleiding hulp te organiseren, lees hier haar verhaal. Met jouw steun kan de WellHaLo Foundation duurzame waterputten bouwen met zonnepanelen in Gambia. Schoon water is een primaire levensbehoefte en een eerste vereiste voor een gezond leven. Het biedt de dorpsbewoners ook de mogelijkheid zelf land te verbouwen. Ook een donatie doen, als particulier of bedrijf? Help vandaag nog! Doe ook een vrijblijvende donatie!

Fayth Bakker

Fayth droomt al van jongs af aan om deel te mogen nemen aan de Olympische Spelen! Wat een ambitie en doorzettingsvermogen heeft deze meid! In 2014 begonnen met judo en sinds 2018 ook lid bij Top Judo in Utrecht. Op dit moment richt zij zich op het DK en NK. Wij steunen Fayth het komende jaar op weg hiernaar toe! Fayth vindt een ‘schone’ sport belangrijk. Slaap is zo gezien dan ook de ultieme doping om sportprestaties te bevorderen. Vandaar dat ze zich dan ook richt op het optimaliseren van haar slaap. En daar ondersteunen wij haar maar al te graag bij! Wil jij Fayth ook helpen haar Olympsche droom waar te maken? Doe dan een vrijblijvende donatie, want topsport kost veel geld...

 

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN...

OOK TOPPRESTATIES LEVEREN...

En wil je weten welke bijdrage slaap daaraan leveren kan? Nieuwsgierig wat Saraja Slaapcursus daarin voor jou betekenen kan? Neem contact met ons op, we bespreken het graag met je!

verplicht in te vullen