BETER INSLAPEN...

Kunstlicht in de avond kan ervoor zorgen dat je moeilijker in slaap valt. De verlichting in huis en de beeldschermen van bijvoorbeeld onze smartphones bevatten blauw licht. Door dit blauwe licht denken onze hersenen het nog dag is, waardoor de aanmaak van het slaaphormoon melatonine wordt onderdrukt. Hierdoor kun je problemen krijgen met inslapen en ook is je slaap mogelijk minder diep.

WAAROM EEN UVEX OVERZETBRIL

De UVEX blauw licht blocker overzetbril helpt jou dan ook om weer beter te slapen, ook als brildrager. De bril filtert al het blauw licht tot 525 nm. De overzetbril past probleemloos over alle correctiebrillen met zijn speciale veer-scharnier-concept. Maar is uiteraard ook geschikt voor niet-brildragers. Omdat de bril over je eigen bril gezet kan worden is deze gecoat met Uvex Supravision Sapphire, een tweezijdige extreem krasbestendige en chemicaliënbestendige coating. Wat de bril nog meer bijzonder maakt is dat de lenzen contrastverhogend werken en zo het zicht verbeteren. Door deze bril uiterlijk een uur voor het slapengaan op te zetten zul je makkelijker in slaap vallen.

Uvex blauw licht bril overzetbril

Redenen om de UVEX blauw licht filter overzetbril te proberen:
  • Filtert blauw licht tot 525 nm
  • Geschikt voor brildragers, past over je eigen bril door speciale veer-scharnier-concept
  • Lenzen verhogen het contrast om het zicht te verbeteren
  • Excellente oogafdekking
  • Onbeperkt zicht naar opzij
  • Comfortabel en aangenaam draaggevoel door zachte uiteinden van de oorveren
  • Uvex Supravision Sapphire coating voor tweezijdige extreme krasbestendigheid en chemicaliënbestendigheid
  • Gecertificeerd conform EN 166 (persoonlijke oogbescherming) en EN 170 (uv-beschermfilters)

Niet te gebruiken tijdens actieve deelname aan het verkeer

UVEX BLAUW LICHT FILTER OVERZETBRIL PROBEREN

De overzetbril is er één uit de serie veiligheidsbrillen van het topmerk UVEX met een excellente oogafdekking, zodat er geen blauw licht meer op je netvlies kan vallen. Toch behoudt de bril een onbeperkt zicht naar opzij. De zachte uiteinden van de oorveren maken de bril comfortabel en zorgen voor een aangenaam draaggevoel.
Wil je dat de UVEX bril ook jouw slaap gaat verbeteren? Dat is nu extra aantrekkelijk! Want met onze kortingscode ontvang je €10,- korting wanneer je rechtstreeks bestelt bij de leverancier! Vergeet daarom niet op deze pagina de kortingscode aan te vragen!

 

ONZE PARTNERS...